Log In
22/06/2015

Αντί Editorial: Χαιρετισμός Ι. Βαρθαλίτη

Σε μία περίοδο όπου έχει πλέον αναγνωριστεί ο ρόλος της ΕΟΠΕ από την κοινωνία και την Πολιτεία, είναι στόχος όλων των εμπλεκόμενων Ογκολόγων Παθολόγων να συμμετέχουν ενεργά στη μεταλαμπάδευση της επιστημονικής έρευνας και γνώσης.

Ι. Βαρθαλίτης

Από τον Ι. Βαρθαλίτη, Πρόεδρο ΔΣ ΕΟΠΕ

Υπό αυτό το πρίσμα, τα «Νέα της ΕΟΠΕ» αποσκοπούν όχι μόνο στην άρτια ενημέρωση για τα τεκταινόμενα στο χώρο της Ογκολογίας, αλλά και  στο να αποτελέσουν ένα ουσιαστικό βήμα ανταλλαγής θέσεων και προβληματισμών. Με κύριο μέλημα τη φροντίδα στην επλογή της προς δημοσίευσης ύλης, είναι ένα ζωντανό φόρουμ μεταξύ των επιστημόνων, των ασθενών και των εμπλεκόμενων φορέων με κοινό όραμα την προαγωγή της επιστημονικής γνώσης με σαφήνεια, αποτελεσματικότητα και πιστοποιημένη προσέγγιση. Η συνεχής προσπάθεια, η προσοχή στο σχεδιασμό των άρθρων και ο ζήλος που έχει επιδείξει όλο αυτό το διάστημα η συντακτική ομάδα, έχουν καταστήσει αυτό τον ιστότοπο, ένα επαρκές και πολλά υποσχόμενο επιστημονικό εργαλείο.

Με έντονο το συναίσθημα χρέους και ευθύνης, τα μέλη της Ογκολογικής Κοινότητας συντονίζουν την προσπάθειά τους σε αυτές τις φιλόξενες σελίδες και επιφυλάσσονται για τη συνέχιση της δραστήριας συμμετοχής τους στις επόμενες δημοσιεύσεις.

Ελπίζοντας πως το τεύχος αυτό θα αποτελέσει έναν ανοιχτό διάλογο που θα καθρεφτίζει το δυναμικά εξελισσόμενο περιβάλλον της Ογκολογίας, το παραδίδουμε στην κρίση σας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Newsletter

footer

Όροι Χρήσης

Κλινικές μελέτες ΕΟΠΕ

copyrights HTML