Log In
09/05/2024

Βραβεύσεις Ελληνικής Ακαδημίας Ογκολογίας (ΕΑΚΟ) στο 7ο ΕΣΟ

Κατά τη διάρκεια της Τελετής Λήξης του πρόσφατου 7ου Ελληνικού Συνεδρίου Ογκολογίας «Ανθρώπινο Άγγιγμα στην Ψηφιακή Εποχή», (24-27 Απρίλιου 2024, Makedonia Palace Θεσσαλονίκη) πραγματοποιήθηκαν, σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα χαράς και συγκίνησης, οι βραβεύσεις της Ελληνικής Ακαδημίας Ογκολογίας (ΕΑΚΟ) και οι απονομές των Τίτλων Σπουδών στους επιτυχόντες σπουδαστές του 8ου Κύκλου.

Βραβεύσεις-ΕΑΚΟ-2024-Παρουσίαση

Η συγκινητική βραδιά ξεκίνησε με τη βράβευση της Προέδρου της ΕΑΚΟ/ΕΟΠΕ κας Ζένιας Σαριδάκη, η οποία -όπως και οι προηγούμενοι Πρόεδροι της ΕΑΚΟ- παρείχε ηθική και έμπρακτη υποστήριξη, ώστε να πραγματοποιείται με ουσιαστική επιτυχία και χωρίς οργανωτικά ή άλλα προβλήματα κάθε σεμινάριο.

Ακολούθησαν οι βραβεύσεις των Διευθυντών Σπουδών του 7ου Κύκλου (2020-2022) και του 8ου Κύκλου (2022-2023), κ. Α. Μπούτη, κ. Ι. Σουγκλάκου, κ. Ν. Τσουκαλά, κας Φ. Ζαγουρή, κ. Α. Κούτρα, για την προσφορά τους και την καθοριστική συμβολή τους στην επιτυχή διοργάνωση και επίτευξη των στόχων του εκπαιδευτικού θεσμού της ΕΟΠΕ, καταβάλλοντας καθημερινή προσπάθεια σε όλη τη διάρκεια των κύκλων σπουδών και θυσιάζοντας ακόμη και προσωπικό χρόνο για την απρόσκοπτη και επιτυχή εκπαίδευση των σπουδαστών της ΕΑΚΟ.  

Σε όλους τους βραβευθέντες απονεμήθηκε τιμητικό δίπλωμα-πάπυρος και αναμνηστικό γλυπτό από μπρούντζο, φιλοτεχνημένο από το γλύπτη Ιωάννη Σχίζα, υπό τη μορφή του γνωστού κάκτου-εμβλήματος της ΕΑΚΟ που δημιούργησε ο Δ. Μυταράς.

Τη σκυτάλη ανέλαβαν οι απονομές τιμητικών πλακετών στους πρωτεύσαντες σπουδαστές και σπουδάστριες των δύο κύκλων από τους Διευθυντές Σπουδών για την εξαίρετη επίδοσή τους και την κατάκτηση των τριών πρώτων θέσεων της βαθμολογίας κάθε κύκλου.

Η ιδιαίτερα τιμητική και χαρούμενη αυτή διαδικασία ολοκληρώθηκε με τις απονομές των Τίτλων Σπουδών της ΕΑΚΟ (Hellenic Boards of Oncology) στους επιτυχόντες σπουδαστές του 8ου Κύκλου που βρέθηκαν κοντά μας στην Τελετή Λήξης του 7ου ΕΣΟ.  

Εκ μέρους των Διευθυντών Σπουδών του 7ου και 8ου Κύκλου, καθώς και της Προέδρου του ΔΣ της ΕΟΠΕ, συγχαίρουμε για άλλη μία φορά όλους τους σπουδαστές μας για τη μεγάλη αυτή επιτυχία και τους ευχόμαστε πολλές νέες επιτυχίες στην επαγγελματική και προσωπική τους ζωή!

Αναστάσιος Μπούτης, Νικόλαος Τσουκαλάς

Η ΕΑΚΟ από το 2007 που ιδρύθηκε από τον εμπνευστή της και τότε Πρόεδρο της ΕΟΠΕ κ. Δημήτριο Μπαφαλούκο, μετράει 17 χρόνια και 8 ολοκληρωμένους κύκλους δημιουργικής εκπαίδευσης και κατάρτισης νέων Ελλήνων ογκολόγων. Με έμβλημά της τον «κόκκινο κάκτο», έργο του Δ. Μυταρά σχεδιασμένο ειδικά για το σκοπό αυτό, η ΕΑΚΟ συμβολίζει την ελπίδα και την αισιοδοξία για την αντιμετώπιση του καρκίνου και το μέλλον. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα της ΕΑΚΟ πραγματοποιείται σε κύκλους σπουδών, υπό την ευθύνη διευθυντών σπουδών, έγκριτων παθολόγων ογκολόγων και κατανέμεται σε 8 σεμινάρια διάρκειας τριών ημερών ανά κύκλο.

Ο εμπνευστής και πρώτος Πρόεδρος ΕΑΚΟ Δ. Μπαφαλούκος με τους Διευθυντές Σπουδών του 1ου Κύκλου (2007-2009) Ε. Μπριασούλη και Ε. Σαμαντά

Ο κορυφαίος και βραβευμένος εκπαιδευτικός θεσμός της ΕΟΠΕ από τον 8ο Κύκλο Σπουδών αναβαθμίζεται με τη συνεργασία με το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο (ΕΑΠ). Εντάσσεται σε Πρόγραμμα Βραχείας Μετεκπαίδευσης του ΕΑΠ, το οποίο ονομάζεται «Εκπαίδευση στην Ογκολογία- Ελληνική Ακαδημία Ογκολογίας (ΕΑΚΟ)» και οδηγεί σε Πιστοποιητικό Εξειδικευμένης Επιμόρφωσης του Κέντρου Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (για περισσότερα ακολουθήστε το σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Newsletter

footer

Όροι Χρήσης

Κλινικές μελέτες ΕΟΠΕ

copyrights HTML