Log In
12/03/2018

Μήνυμα από τους Προέδρους του 4ου Ελληνικού Συνεδρίου Ογκολογίας (ΕΣΟ)

event 4o eso

Η Εταιρεία Ογκολόγων Παθολόγων Ελλάδας συνδιοργανώνει ανά διετία το Πανελλήνιο Συνέδριο με την Ελληνική Εταιρεία Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας και συντελεί στη χάραξη κοινής πορείας των δύο βασικών ογκολογικών ειδικοτήτων στη χώρα μας.

Η φετινή διοργάνωση του 4ου Ελληνικού Συνεδρίου Ογκολογίας στη Θεσσαλονίκη ενσωματώνει το 24ο Συνέδριο της Ε.Ο.Π.Ε. και το 18ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ε.Ε.Α.Ο. και αποτελεί την κορυφαία ετήσια επιστημονική εκδήλωση των εταιρειών σε μια περίοδο συνεχιζόμενης δοκιμασίας της ελληνικής ογκολογικής κοινότητας.

Το πέρασμα στη νέα εποχή της ογκολογίας είναι η δίοδος  από τη στενωπό που διαμορφώνεται από τα ασφυκτικά κοινωνικοπολιτικά και οικονομικά δεδομένα και ο στόχος είναι η ισχυροποίηση ασθενούς και ογκολόγου στο μόνιμα πλέον κλυδωνιζόμενο σύστημα υγείας. Ιδιαίτερη έμφαση προς την κατεύθυνση αυτή δίνεται με την ευαισθητοποίηση της κοινωνίας σε θέματα τρόπου ζωής και πρόληψης του καρκίνου, αντικείμενο το οποίο αποτελεί προτεραιότητα για την Ε.Ο.Π.Ε.

Η κοινή προσπάθεια Οργανωτικής και Επιστημονικής Επιτροπής αποσκοπεί σε ένα παραγωγικό τριήμερο επιστημονικής γνώσης, ανταλλαγής απόψεων και αλληλεπίδρασης όλων των εμπλεκομένων φορέων στο χώρο της ογκολογίας.

 

Το πρόγραμμα του Συνεδρίου μπορείτε να βρείτε εδώ.

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το website του Συνεδρίου:  http://www.eso2018.gr/

 

Οι Πρόεδροι της Επιστημονικής Επιτροπής

Νικόλαος Ανδρουλάκης

Αναστάσιος Μπούτης

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Newsletter

footer

Όροι Χρήσης

Κλινικές μελέτες ΕΟΠΕ

copyrights HTML