Log In
04/05/2020

Νέα διεθνής συνεργασία της ΕΟΠΕ με την Cancer Expert Now (CEN)

Είναι πολλά αυτά που δε γνωρίζουμε ακόμα σχετικά με τον ιό SARS-Cov-2 και την πανδημία της ασθένειας COVID-19, αλλά αυτό που είναι βέβαιο είναι ότι η παγκόσμια συνεργασία και η ταχεία ανταλλαγή πληροφοριών μας ωφελούν όλους. Αυτή είναι μια σημαντική ευκαιρία να υποστηρίξουμε ο ένας τον άλλο στη διεθνή ογκολογική κοινότητα και να μοιραστούμε πληροφορίες και γνώσεις σχετικά με τη διαχείριση του καρκίνου μέσα από αυτήν τη νέα προστιθέμενη πολυπλοκότητα του COVID-19.

Καθώς προσαρμοζόμαστε σε αυτές τις προκλήσεις και βρίσκουμε περισσότερο καινοτόμους τρόπους ενημέρωσης, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι η ΕΟΠΕ συνεργάζεται πλέον με την Cancer Expert Now (CEN), μια διεθνή υπηρεσία εκπαίδευσης για τον καρκίνο. Η Cancer Expert Now προσφέρει μια ασφαλή, ψηφιακή, εκπαιδευτική πλατφόρμα, ένα δίκτυο ανταλλαγής ογκολογικών γνώσεων και απόψεων, και μέσω αυτού, συνδέει ογκολόγους από όλο τον κόσμο με περισσότερους από 250 κορυφαίους, διακεκριμένους, ειδικούς επιστήμονες στον χώρο της ογκολογίας. Τα μέλη της ΕΟΠΕ έχουν ελεύθερη, δωρεάν και απεριόριστη πρόσβαση σε αυτήν την πλατφόρμα, όπου θα μπορούν να υποβάλλουν ερωτήσεις διαδικτυακά σχετικά με περιπτώσεις ασθενών και να συμμετέχουν  σε ομαδικές συζητήσεις λαμβάνοντας απαντήσεις από έναν έως και τρεις εμπειρογνώμονες του δικτύου της CEN, συνήθως εντός 24 ωρών. Αυτή η υπηρεσία διαθέτει επίσης αυτόματη μετάφραση, άρα θα υπάρχει η δυνατότητα οι ερωτήσεις να υποβάλλονται και στα ελληνικά. Επιπλέον, θα υπάρχει η δυνατότητα να λαμβάνετε μεταφρασμένες απαντήσεις από την ομάδα εμπειρογνωμόνων της CEN, κατόπιν σχετικής διαμόρφωσης στο προφίλ σας.

Ανταποκρινόμενοι στις απαιτήσεις των καιρών και λόγω της μεγάλης ανάγκης για εκπαίδευση και συνεργασία των ογκολόγων και στο πλαίσιο της νόσου COVID-19, η Cancer Expert Now έχει δημιουργήσει μια ομάδα εμπειρογνωμόνων, η οποία θα μπορεί να απαντά σε ερωτήσεις σχετικά με τη διαχείριση ασθενών με καρκίνο που βρίσκονται σε κίνδυνο να μολυνθούν ή έχουν ήδη μολυνθεί με τον ιό SARS-Cov-2.

Υπό αυτό το πρίσμα, η Εταιρεία Ογκολόγων Παθολόγων Ελλάδας διοργανώνει διαδικτυακό ενημερωτικό-εκπαιδευτικό σεμινάριο για τον τρόπο χρήσης και λειτουργίας, αλλά και για τα πλεονεκτήματα της πλατφόρμας Cancer Expert Now, την Πέμπτη 14 Μαΐου 2020, 5μ.μ. (ώρα Ελλάδας).

Ακολουθούν περισσότερες πληροφορίες στα συνημμένα έντυπα:

Ενθαρρύνουμε όλα τα μέλη της ΕΟΠΕ να επωφεληθούν από αυτή την ευκαιρία και να εγγραφούν σε αυτόν το σύνδεσμο για άμεση πρόσβαση στην υπηρεσία της Cancer Expert Now: (https://my.cancerexpertnow.com/register/hesmo) ή να το κάνουν με την ευκαιρία του Διαδικτυακού Σεμιναρίου που θα λάβει χώρα την Πέμπτη 14 Μαΐου 2020, 5μ.μ. (ώρα Ελλάδας).  

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Newsletter

footer

Όροι Χρήσης

Κλινικές μελέτες ΕΟΠΕ

copyrights HTML