Log In
06/06/2020

Κ.Σ. με αλλαγές και αισιοδοξία

Αγαπητοί μας αναγνώστες, ελπίζουμε να είστε όλοι καλά.

Η ΕΟΠΕ σε όλο αυτό το διάστημα της έξαρσης της πανδημίας του κορονοϊού βρισκόταν κοντά σας και κοντά στους ασθενείς με ογκολογικά νοσήματα, παρά τις δυσκολίες και παρά την αβεβαιότητα. Αναλάβαμε νέες δράσεις και καταβάλαμε κάθε προσπάθεια να υλοποιήσουμε με επιτυχία όσες είχαμε προγραμματίσει.

Είχαμε και εξακολουθούμε να έχουμε συχνή συνεργασία με θεσμικούς φορείς για την επίλυση διαφόρων θεμάτων που ανέκυπταν και που σχετίζονται με την ειδικότητά μας και με την απρόσκοπτη παροχή της ενδεδειγμένης θεραπείας στους ασθενείς μας.

Επεδείξαμε σημαντική πρόοδο σε όλες τις δραστηριότητες της ΕΟΠΕ, εκσυγχρονίζοντας όσες από αυτές χρειάζεται στη νέα διαδικτυακή και εικονική πραγματικότητα.

Και δε σταματάμε εδώ. Συνεχίζουμε κάθε μέρα με περισσότερες δράσεις και περισσότερη θέληση για εκπαίδευση, γνώση και βελτίωση των παρεχόμενων ογκολογικών υπηρεσιών υγείας στους ασθενείς μας.

Με την ευκαιρία αυτή θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλα τα μέλη και όλους τους συνεργάτες της ΕΟΠΕ που μοιράζονται μαζί μας το συγγραφικό τους έργο. Η συμβολή τους στην ύλη του ηλεκτρονικού μας περιοδικού είναι καθοριστική και αναντικατάστατη.

Γνωρίζουμε ότι υπάρχουν και άλλα μέλη μας με αξιόλογο συγγραφικό έργο. Θα ήταν ιδιαίτερη τιμή και χαρά για εμάς να δημοσιεύσουμε ότι θελήσουν να μοιραστούν μαζί μας.

Κλείνοντας θέλουμε να σας ευχηθούμε να είστε αισιόδοξοι και να συνεχίσετε συμμετέχετε ενεργά σε όλους τους τομείς δραστηριοποίησης της Εταιρείας μας. Είναι στη φύση μας να είμαστε αισιόδοξοι και να προσπαθούμε κάθε στιγμή, για τους ασθενείς μας και για να νικήσουμε τη μάχη με τον καρκίνο.

Έτσι και τώρα, είμαστε αισιόδοξοι ότι ακούγοντας τις οδηγίες των ειδικών, η ζωή μας, η καθημερινότητά μας, η εργασία μας θα συνεχίσουν κανονικά με αρκετές νέες καταστάσεις αλλά πάντα σε Κανονικές Συνθήκες.

Από τους Παθολόγους Ογκολόγους: Ελένη Γαλάνη και Νικόλαο Τσουκαλά και την Υπεύθυνη Σύνταξης: Ναταλία Χατζηφώτη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Newsletter

footer

Όροι Χρήσης

Κλινικές μελέτες ΕΟΠΕ

copyrights HTML