Log In
22/06/2015

Νεότερα από την Ομάδα Νέων Ελλήνων Ογκολόγων (ΟΝΕΟ)

Το 2015 συμπληρώνονται 10 χρόνια ύπαρξης και δημιουργικής δράσης της Ομάδας Νέων Ελλήνων Ογκολόγων (ΟΝΕΟ) / Hellenic Group of Young Oncologists (HeGYO). Κατά γενική ομολογία η Επετειακή Στρογγυλή Τράπεζα της ΟΝΕΟ με θέμα “2005-2015: 10 years of the Hellenic Group of Young Oncologists – HeGYO, Education and Career Development in Oncology” την Πέμπτη 23 Απριλίου 2015 09:00-10:30 στο ξενοδοχείο Hilton Athens ήταν απόλυτα επιτυχής τόσο ως προς το αντικείμενο, το ενδιαφέρον και την αρτιότητα των εισηγήσεων όσο και ως προς την πολύ μεγάλη συμμετοχή. Την Στρογγυλή Τράπεζα της ΟΝΕΟ παρακολούθησαν πάνω από 100 συνάδελφοι και η ΟΝΕΟ κατάφερε να εξασφαλίσει τη δυνατότητα σε 3 νέους συνάδελφους μέλη της ΟΝΕΟ να παρακολουθήσουν τις εργασίες 3 σημαντικών συνεδρίων (ASCO2015, ECC2015 και EMUC2015) και σε άλλους 10 νέους συναδέλφους να λάβουν από ένα χρήσιμο textbook ογκολογίας (ASCO-SCEP ή DeVita). Ευχαριστούμε πολύ την ΕΟΠΕ και την ESMO Young Oncologists Committee (YOC) για τη βοήθεια και την υποστήριξη: http://www.esmo.org/Career-Development/Young-Oncologists-Corner/National-Activities/Sessions-for-Young-Oncologists-at-National-Meetings

ad9c92a1-750c-4bb3-9457-2fbd477eb883

Από τον Ν. Τσουκαλά, Συντονιστή Επιτροπής ΟΝΕΟ

Επιπλέον, όπως έχετε ήδη ενημερωθεί για το ίδιο θέμα υλοποιούμε μια Έρευνα της ΟΝΕΟ βασισμένη σε ερωτηματολόγιο. Η έρευνα διενεργείται ταυτόχρονα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και τελεί υπό την αιγίδα της ΕΟΠΕ. Τα πρώτα ενδιαφέροντα αποτελέσματα της έρευνάς ανακοινώθηκαν στο 21 ΕΣΚΟ και απονεμήθηκε ειδικό βραβείο στην ΟΝΕΟ για αυτή την ερευνητική προσπάθεια. Σας παρακαλούμε να αφιερώσετε λίγο από το χρόνο σας για τη συμπλήρωση του ερωτηματολογίου. Ο μέσος χρόνος που απαιτείται είναι περίπου 10-15 λεπτά και το ερωτηματολόγιο βρίσκεται στον ακόλουθο σύνδεσμο:

https://www.surveymonkey.com/s/HeGYO_education_survey

Επίσης, σύμφωνα με τον Εσωτερικό Κανονισμό της ΟΝΕΟ η ηλεκτρονική ψηφοφορία για την ανάδειξη της Νέας Συντονιστικής Επιτροπής της ΟΝΕΟ πραγματοποιήθηκε παράλληλα με τη διεξαγωγή του 21ου ΕΣΚΟ (από τις 9:00 το πρωί της Πέμπτης 23/04/2015 έως και τις 9:00 το πρωί του Σαββάτου 25/04/2015). Η συμμετοχή ήταν πολύ μεγάλη και ειδικότερα στην ηλεκτρονική ψηφοφορία συμμετείχαν 129 συνάδελφοι μέλη της ΟΝΕΟ. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε ομαλά, χωρίς κανένα πρόβλημα και μετά την πρώτη συνάντηση της νέας Συντονιστικής Επιτροπής της ΟΝΕΟ η κατανομή των αρμοδιοτήτων στα μέλη της είναι η ακόλουθη:

  1. Νίκος Τσουκαλάς: Συντονιστής ΟΝΕΟ (εκπρόσωπος της ΟΝΕΟ στην Ε.ΑΚ.Ο.)
  2. Μιχάλης Νικολάου: Υπεύθυνος Επιστημονικών Θεμάτων (εκπρόσωπος της ΟΝΕΟ στο FCO)
  3. Κώστας Τσιγαρίδας: Υπεύθυνος Επικοινωνίας (εκπρόσωπος της ΟΝΕΟ στα Νέα της Ογκολογίας)
  4. Βαγγέλης Βούλγαρης: Υπεύθυνος Εκπαίδευσης
  5. Μιχάλης Λιόντος: Υπεύθυνος Επαγγελματικών Θεμάτων – Έρευνας

Αυτή η εκλογική διαδικασία με το εντυπωσιακό ποσοστό συμμετοχής των νέων συναδέλφων αποτελεί τη Βάση, τη Δυναμική και την Προοπτική της ΟΝΕΟ. Συγχαρητήρια στην ΟΝΕΟ! Ευχαριστούμε πολύ όλους τους συναδέλφους για τη συμμετοχή τους στην εκλογική διαδικασία αλλά και για την εμπιστοσύνη τους. Τέλος, ευχαριστούμε την ΕΟΠΕ και ειδικότερα την κ Π. Ζαχαροπούλου για την καταλυτική συμβολή της στην άρτια διεξαγωγή των εκλογών της ΟΝΕΟ.

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε συζήτηση και ευελπιστούμε στη συνεχή συνεργασία μαζί σας αλλά και στην ενεργό συμμετοχή σας στις δραστηριότητες της ΟΝΕΟ.

Περιμένουμε τις ιδέες, τις προτάσεις και τα σχόλια σας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Newsletter

footer

Όροι Χρήσης

Κλινικές μελέτες ΕΟΠΕ

copyrights HTML