Log In
29/11/2016

Βραβείο της κ. Παζαΐτη σε διεθνή διαγωνισμό φωτογραφίας

Αθήνα 7/11/2016

original-photo

Πηγή: www.huffingtonpost.gr

Η κ. Νατάσα Παζαΐτη γνωστή στο χώρο των Παθολόγων – Ογκολόγων ως χειρουργός μαστού, χαίρει της εκτίμησης όλων μας για το επιστημονικό της έργο, τον χαρακτήρα της και την συνεργασία και επαφή με τους συναδέλφους της.

Όλοι οι Παθολόγοι – Ογκολόγοι την έχουμε γνωρίσει μέσα από τα συνέδριά  μας στα οποία πολλάκις ως προσκεκλημένη ομιλήτρια με θέματα χειρουργικής μαστού έδωσε ομιλίες πλήρως εμπεριστατωμένες με γλαφυρότητα και εξαιρετικό επιστημονικό περιεχόμενο.

Την  κ. Νατάσα Παζαΐτη πέρα από τα επιστημονικά της καθήκοντα την είδαμε πρόσφατα να κερδίζει το β’ βραβείο φωτογραφίας στον διεθνή φωτογραφικό διαγωνισμό με τίτλο: PINK GLOVE PHOTO COMPETITION στον οποίο συμμετείχε  με μια συμβολική φωτογραφία που φέρει την ονομασία “HELPING HAND”.

figure-%cf%80%ce%b1%ce%b6%ce%b1%ce%af%cf%84%ce%b7Το βραβείο αυτό δείχνει ότι η κ. Νατάσα Παζαΐτη έχει και άλλα πλην της ιατρικής ενδιαφέροντα και ευαισθησίες και με ιδιαίτερη ικανοποίηση την συγχαίρουμε  και της ευχόμεθα  πάντα επιτυχίες εντός και εκτός του ιατρικού χώρου.

 Με εκτίμηση

Γεώργιος Κουμάκης

Διευθυντής

Επιστημονικά Υπεύθυνος

Β’ Παθολογικής Ογκολογικής Κλινικής

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Newsletter

footer

Όροι Χρήσης

Κλινικές μελέτες ΕΟΠΕ

copyrights HTML