Log In
14/04/2020

Έναρξη 2ου Κύκλου ΕΟΠΕ Web Academy [2020-2021] με διαδικτυακή προβολή

Το 2018 το ΔΣ της ΕΟΠΕ αποφάσισε το σχεδιασμό και την οργάνωση ενός νέου καινοτόμου εκπαιδευτικού προγράμματος με τίτλο: ΕΟΠΕ Web Academy. Η θεματολογία είναι εντελώς πρωτοποριακή, δε διδάσκεται κατά την απόκτηση του τίτλου ειδικότητας και χρειάζεται να προσεγγιστεί γιατί αποτελεί απαραίτητο στοιχείο της σύγχρονης Ογκολογίας.

Το εντατικό πρόγραμμα του ΕΟΠΕ Web Academy δομείται σε θεματικές ενότητες και έχει σχεδιασθεί για όλα τα Μέλη μας, ενώ αφορά και σε ειδικούς συναφών ειδικοτήτων με προϋπηρεσία στο χώρο. Κάθε θεματική ενότητα περιλαμβάνει 1 Ημερίδα και πλαισιώνεται από 2 συμπληρωματικά webinar (μέσω της προστατευμένης περιοχής του website της ΕΟΠΕ).

Συμβολικά και τιμώντας τη μήτρα της εκπαιδευτικής δραστηριότητας της ΕΟΠΕ, την ΕΑΚΟ, το πρόγραμμα πραγματοποιείται στο Ιωνικό Κέντρο (Λυσίου 11 στην Πλάκα) και για τον 1ο Κύκλο είχε Διευθυντές Σπουδών τον κ. Χ. Ανδρεάδη και τον κ. Α. Αρδαβάνη.

Μετά την ολοκλήρωση του 1ου Κύκλου [2018-2019] του ΕΟΠΕ Web Academy το ΔΣ της Εταιρείας προχωρά στη διοργάνωση του 2ου Κύκλου [2020-2021] του καινοτόμου εκπαιδευτικού προγράμματος με Διευθυντές Σπουδών την κα Ζένια Σαριδάκη και τον κ. Βασίλειο Μπαρμπούνη.

Σε πρόσφατη συνεδρίασή του το ΔΣ της ΕΟΠΕ λαμβάνοντας υπόψη τις νέες συστάσεις και αποφάσεις του κράτους για την προφύλαξη όλων των πολιτών, καθώς και τις διεθνείς και εθνικές εξελίξεις και ανακαλύψεις εξέτασε εκ νέου τις προοπτικές υλοποίησης της 1ης Θεματικής Ενότητας του 2ου Κύκλου του προγράμματος ΕΟΠΕ Web Academy με τίτλο: «Βιοηθική και Ογκολογία»,, προσαρμόζοντάς τις στις σύγχρονες απαιτήσεις των μέτρων προστασίας κατά του Covid-19.

Ως εκ τούτου, το ΔΣ της ΕΟΠΕ με αίσθημα ευθύνης και βάσει της υφιστάμενης αβεβαιότητας σχετικά με τον κορονοϊό, αποφάσισε αρχικά την αναβολή της Ημερίδας της 1ης Θεματικής Ενότητας για τις 18 Ιουνίου 2020 και τελικώς αποφάσισε να πραγματοποιηθεί η Ημερίδα της εν λόγω Θεματικής Ενότητας μόνο μέσω διαδικτύου (on line) σε χώρο που εξυπηρετεί κάθε ομιλητή ατομικά, με το συντονισμό των Διευθυντών Σπουδών.

Η προγραμματισμένη ημερομηνία διαδικτυακής υλοποίησης της Ημερίδας παραμένει η Πέμπτη 18 Ιουνίου 2020 και το προκαταρκτικό πρόγραμμα ως είχε ορισθεί πριν την αναβολή της, ως ακολούθως.

Θα μας τιμήσουν με την παρουσία τους οι:

Τάκης Βιδάλης, Δικηγόρος Επιστ. Συνεργάτης Εθνικής Επιτροπής Βιοηθικής Εμπειρογνώμων ΕΕ

Ισμήνη Κριάρη, Πρύτανις Παντείου Πανεπιστημίου

Ιωάννα Λαλιώτου, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια, Αντιπρύτανης Διεθνών και Δημοσίων Σχέσεων, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

Ιωάννα Μιχαλοπούλου, LL.M. Managing Partner Michalopoulou & Associates

Φερενίκη Παναγοπούλου, Επίκουρη Καθηγήτρια Παντείου, Τμήμα Δημόσιας Διοίκησης του Παντείου Πανεπιστημίου, Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω

Ιωάννης Πνευματικός, Πνευμονολόγος/Εντατικολόγος, Καθηγητής Εντατικής Θεραπείας, ΔΠΘ

Ελένη Ρεθυμιωτάκη, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Νομικής ΕΚΠΑ, Πρόεδρος Εθνικής Επιτροπής Βιοηθικής

Όλγα Τζωρτζάτου, Δικηγόρος, Ίδρυμα Ιατροβιολογικών Ερευνών της Ακαδημίας Αθηνών

Σταυρούλα Τσινόρεμα, Καθηγήτρια Φιλοσοφίας και Βιοηθικής Πανεπιστημίου Κρήτης

Σας ευχαριστούμε όλους θερμά για την αρωγή σας και για τη διάθεσή σας να στηρίξετε τον καινοτόμο αυτό εκπαιδευτικό θεσμό της ΕΟΠΕ, στο πλαίσιο της παρούσας δύσκολης κατάστασης που βιώνει και η χώρα μας.  

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Newsletter

footer

Όροι Χρήσης

Κλινικές μελέτες ΕΟΠΕ

copyrights HTML