Log In
05/06/2020

Εφαρμογή και Ιστότοπος για την Τοξικότητα της Ανοσοθεραπείας _ EOPE Immunotherapy

Τα τελευταία χρόνια, το διαδίκτυο και οι ψηφιακές εφαρμογές αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας μας. Η χρήση των εφαρμογών στα smartphones και tablets έχει σημειώσει ραγδαία αύξηση διευκολύνοντας τους απαιτητικούς και γοργούς ρυθμούς του επαγγελματικού μας περιβάλλοντος.

Για τον παραπάνω λόγο, η Εταιρεία Ογκολόγων Παθολόγων Ελλάδας (ΕΟΠΕ) προχώρησε στη δημιουργία ηλεκτρονικής εφαρμογής και ιστοτόπου για την Τοξικότητα της Ανοσοθεραπείας, έχοντας ως στόχο να βοηθήσουν τον Παθολόγο Ογκολόγο να εφαρμόσει στην καθημερινή κλινική πράξη εύκολα και γρήγορα τις ενδεδειγμένες οδηγίες. Tο περιεχόμενο τους απευθύνεται σε επαγγελματίες υγείας και περιλαμβάνει Μηχανισμούς Δράσης, Ενδείξεις, Παρενέργειες και Τρόπους Αντιμετώπισης της τοξικότητας από την Ανοσοθεραπεία.

Επιπλέον, μέσω της εφαρμογής και του ιστοτόπου θα παρέχεται η δυνατότητα επικαιροποίησης των εγκεκριμένων ανοσοθεραπευτικών φαρμάκων ανά νεοπλασία, καθώς και μελλοντικής ανάρτησης σημαντικών δεδομένων που προάγουν την ευρύτερη πληροφόρηση περί του οφέλους και των συνεπειών από τη χρήση τους.

Τα μέλη της ΕΟΠΕ που ενδιαφέρονται να εγκαταστήσουν την εφαρμογή (App) EOPE Immunotherapy σε λειτουργικό σύστημα iOS & Android και να περιηγηθούν στην ιστοσελίδα http://eopeanosotherapeia.gr, παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με τη γραμματεία της ΕΟΠΕ για την αποστολή των σχετικών κωδικών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Newsletter

footer

Όροι Χρήσης

Κλινικές μελέτες ΕΟΠΕ

copyrights HTML