Log In
06/03/2020

Δυναμική έναρξη 7ου Κύκλου Σπουδών της ΕΑΚΟ

Δυναμική ήταν η έναρξη του 7ου Κύκλου Σπουδών της Ελληνικής Ακαδημίας Ογκολογίας (ΕΑΚΟ-ΕΟΠΕ) για τη διετία 2020-2021 με Διευθυντές Σπουδών τους Αναστάσιο Μπούτη, Ιωάννη Σουγκλάκο και Νικόλαο Τσουκαλά. Η υλοποίηση του 1ου Σεμιναρίου στις 7-9 Φεβρουαρίου με θέμα: «Βασικές Επιστήμες-Πρόληψη Καρκίνου-Αρχές Άσκησης Ογκολογίας-Κλινικές Μελέτες» στέφτηκε από μεγάλη επιτυχία με την ενεργό συμμετοχή των εγγεγραμμένων σπουδαστών του 7ου Κύκλου Σπουδών.

Ως νέος χώρος διεξαγωγής των σεμιναρίων του 7ου Κύκλου Σπουδών της Ε.ΑΚ.Ο. επιλέχθηκε το αμφιθέατρο «Άλκης Αργυριάδης» στα Προπύλαια του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (Ε.Κ.Π.Α.) θέλοντας με το συμβολισμό και τη σημασία του να τονιστεί ο εκπαιδευτικός χαρακτήρας των σεμιναρίων της Ε.ΑΚ.Ο.

Η συνεχιζόμενη εκπαίδευση των γιατρών είναι θεμελιώδους σημασίας για τη βέλτιστη αντιμετώπιση των ασθενών και την αποτελεσματική χρήση των παροχών υγείας. Σε αυτό το πλαίσιο, είναι γεγονός ότι η ΕΑΚΟ από την έναρξή της το 2007-2009 με τον 1ο Κύκλο Σπουδών με την καθοδήγηση του εμπνευστή της  Δημήτριου Μπαφαλούκου και πρώτους Διευθυντές Σπουδών τους Ευάγγελο Μπριασούλη και Επαμεινώνδα Σαμαντά αποτελεί ακρογωνιαίο λίγο της μετεκπαίδευσης των νέων ειδικευόμενων ή ειδικευμένων Παθολόγων Ογκολόγων, στοχεύοντας να παρέχει διαρκώς αναθεωρημένες, επικαιροποιημένες και εξειδικευμένες γνώσεις στα διαρκώς εξελισσόμενα δεδομένα της Κλινικής Ογκολογίας στην Ελλάδα και το εξωτερικό. 

Με όλες μας τις προσπάθειες εστιασμένες στην κατεύθυνση εκπλήρωσης αυτού του στόχου ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το επόμενο σεμινάριο.

Μέχρι τότε μπορείτε να ενημερώνεστε από το website της ΕΟΠΕ για ό,τι αφορά στην Ε.ΑΚ.Ο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Newsletter

footer

Όροι Χρήσης

Κλινικές μελέτες ΕΟΠΕ

copyrights HTML