Log In
14/04/2020

Ενημέρωση σχετικά με την υλοποίηση του επόμενου σεμιναρίου της ΕΑΚΟ

Το ΔΣ της ΕΟΠΕ παρακολουθώντας συνεχώς και στενά, όλες τις νέες εξελίξεις σε διεθνές και εθνικό επίπεδο σχετικά με τον κορονοϊό SARS-Cov-2 και την πανδημία της ασθένειας Covid-19, συζήτησε εκτενώς στη Συνεδρίαση της Παρασκευής 10 Απριλίου 2020 το θέμα της διοργάνωσης του επόμενου σεμιναρίου της ΕΑΚΟ.   Σε αυτό το πλαίσιο και βάσει των υφιστάμενων συνθηκών θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το ΔΣ αποφάσισε τα εξής:

  1. Να μην πραγματοποιηθεί διά ζώσης και όπως είχε προγραμματισθεί το 2ο εκπαιδευτικό σεμινάριο του 7ου Κύκλου Σπουδών της ΕΑΚΟ.   
  2. Στην προγραμματισμένη ημερομηνία διεξαγωγής (22-24/05/2020) του Σεμιναρίου αυτού θα  πραγματοποιηθεί ένα webinar διάρκειας περίπου 2 ωρών με το συντονισμό και τη συμμετοχή των Διευθυντών Σπουδών της ΕΑΚΟ.
  3. Το 2ο εκπαιδευτικό σεμινάριο του 7ου Κύκλου Σπουδών της ΕΑΚΟ θα μεταφερθεί το Δεκέμβριο 2021 ή τον Ιανουάριο 2022, ανάλογα με τις σχετικές αποφάσεις που θα ληφθούν  σε εκείνη την περίοδο.
  4.  Το 3ο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο του 7ου ΚΣ της ΕΑΚΟ θα υλοποιηθεί δια ζώσης την προγραμματισμένη ημερομηνία (11-13/09/2020), εκτός αν δεν το επιτρέψουν οι επικρατούσες συνθήκες.

Το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα ακολουθήσει σχετική ενημέρωση για το Webinar και τη διοργάνωση του 3ου εκπαιδευτικού σεμιναρίου του 7ου ΚΣ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Newsletter

footer

Όροι Χρήσης

Κλινικές μελέτες ΕΟΠΕ

copyrights HTML